Gladheidsbestrijding

LET OP UW AANSPRAKELIJKHEID!
Art 6:174
Sneeuwval en lage temperaturen vergroten de kans op val-en slippartijen voor de deur van uw bedrijf. Op grond van artikel 6:174 van het Burgerlijk Wetboek zijn de weg- en terreinbeheerders aansprakelijk voor een gevaar dat een weg of terrein oplevert. Bij schade ten gevolge van verwijtbaar verzuim, kan de gedupeerde uw onderneming dus aansprakelijk stellen. Preventief bestrijden zal de kans op aansprakelijkheid voor schade tot een minimum beperken.

Bij ons kunt u terecht om uw bedrijfsterrein sneeuwvrij en bereikbaar te houden. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen. Daarnaast is er de mogelijkheid dat wij voor u de weersvoorspellingen in de gaten houden en uw bedrijf sneeuwvrij maken vóór dat de werkdag begint. Wij beschikken over sneeuwschuiven en zoutstrooiers om kleine en grote terreinen begaanbaar te houden.

transport

Grondverzet

Voor Grondverzet bent u bij ons op het goede adres. Inzetbaar voor de kleine en grotere projecten.

In & Verkoop

In en verkoop, maar ook verhuur van onze machines en materiaal. Voor bedrijven, overheden en particulieren.

Gladheidbestrijding

In de wintermaanden zijn wij 24/7 inzetbaar voor gladheidsbestrijding. Om uw bedrijfsterrein sneeuw vrij en bereikbaar te houden. Wij schuiven en strooien kleine en grote terreinen.

Aanvraag

Heeft u een specifieke aanvraag? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.